ArtRaising: Scopul Asociatiei

Misiunea Asociației ArtRaising este de a promova valorile culturale, românești și internaționale, schimburile interculturale și accesul publicului larg la proiecte de film, teatru, carte, muzică, alte manifestări artistice.

Asociaţia își propune organizarea de evenimente, concerte, spectacole, festivaluri, expoziții, tabere de creație, simpozioane, conferințe, mese rotunde, cursuri având ca obiect informarea și educarea consumatorului de cultură.

Îmbinarea activităților de divertisment cu cele de popularizare a potentialului turistic din România se numără, de asemenea, printre obiectivele Asociației; Editarea de cărți, reviste și periodice culturale, precum și editarea de videograme și fonograme, cu respectarea legislației în vigoare; Acordarea de premii, burse și alte forme de recunoaștere și sprijin; Promovarea activității de mecenat artistic; Stabilirea unor colaborări cu alte organizații și instituții din țară și din străinătate pentru susținerea și desfășurarea activităților sus menționate.

Desfășurarea de proiecte culturale finanțate din surse publice și private, comunitare și europene; Președinte-fondator este criticul de film Irina Margareta Nistor.

%d blogeri au apreciat: