Art Festin Făgăraș 2018 - primul proiect al Asociației ArtRaising

ArtRaising este un demers cultural non-profit prin care cativa oameni pasionati de film, teatru, arta, muzica si carte si-au propus sa creasca proiecte culturale, in locurile in care ele nu exista si intr-o forma in care ele pot imbogati viata comunitatilor.

Credem ca prin accesul la manifestari culturale oamenii pot progresa, individual si colectiv. Credem ca minunata lume a artelor trebuie adusa cat mai aproape de colturile tarii in care nu exista o oferta culturala, chiar daca oamenii acestor locuri au atat de mult de oferit: natura, istorie, mestesuguri, traditii, bucate.

Primul proiect al Asociatiei ArtRaising este Art Festin Făgăraș, în parteneriat cu Primaria Fagaras, sub patronajul Ambasadei SUA la Bucuresti si cu sprijinul si implicarea Consiliului Local.

De ce Art Festin? Nu numai pentru ca nu exista, ci pentru ca are din ce sa existe. Conceptul nostru de Festival aduce publicului, tetru, muzică, gastronomie, meșteșuguri, și în acest an,  filme americane consacrate, grupate pe genurile clasice ale filmului american, într-o selectie realizata de criticul de film Irina Margareta Nistor.

Hollywood-ul, Cetatea Filmului si a viselor, descinde in Cetatea Fagarasului, un decor ideal pentru pelicule de referinta, o mini-vacanta cinematografica originala, in care vom vedea in avanpremiera sau vom revedea titluri de neuitat. Pregatiti-va pentru o calatorie pe aripile imaginatiei, intre 4 si 10 iulie, vin mult asteptatii americani… de celuloid!

Vorbind de cetati, Art Festin va prinde viata intr-o alta cetate adevarata, cea a Fagărașului.

%d blogeri au apreciat: